Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.
reeks van 5

Mama & Baby Yoga

met Annelies Vandewiele

start vrij 27 sep en 15 nov

Het beoefenen van yoga heeft voordelen voor mensen van alle leeftijden. Een gezonde levensstijl kan dan ook niet vroeg genoeg worden meegegeven. Vanuit dit oogpunt bieden wij yogalessen aan voor de allerjongsten. Kinderen reageren zeer positief op de stimulerende, actieve handelingen. Dit is niet alleen leuk voor baby en ouder, het bevordert ook het gevoel van veiligheid en welzijn bij je baby.

Wie

Wanneer

Reeks 1
27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10
Reeks 2
15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 13/12
telkens van 10.30-11.30 uur

Prijzen

€75 voor de reeks van vijf lessen of vijf beurten van je kaart, zie hiernaast

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. De simpele stretches, houdingen en massages zijn gebaseerd op de basis ideeën van yoga en stimuleren niet alleen het welzijn en de ontwikkeling van je baby, ze helpen ook je eigen flexibiliteit en kracht te verbeteren door eenvoudige postnatale stretches en houdingen. De oefeningen zijn bovendien niet alleen voor moeders, ook vaders zijn welkom om deel te nemen! Hoe veel of weinig ervaring je ook met yoga hebt, je zal merken dat je baby je veel kan leren.

Mama & Baby Yoga voor baby’s van 8 weken tot 9 maanden. Voel je vrij om een eigen dekentje of knuffel voor je baby mee te brengen. Voeden en verschonen kan altijd!

-----------

We begrijpen dat het leven met een pasgeboren baby niet altijd even voorspelbaar is! Gemiste lessen kunnen om die reden, in overleg met de lerares ter plaatse, ingehaald worden in een volgende reeks. Hou hier rekening mee als je, na je zwangerschapsverlof, terug aan het werk gaat. Er kunnen helaas geen andere tegoeden of terugbetalingen plaatsvinden voor gemiste lessen.

----------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • Je boekt voor de prijs van 75 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • Je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • Je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

  • Heb je een abonnement via domiciliëring bij ons tijdens de volledige duur van de reeks? Dan krijg je 25% korting op de totaalprijs van de reeks! Stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be om je kortingscode te ontvangen.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

----------

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.