Check regelmatig onze nieuwe specials!
lange les

Relax & Renew Deep for Christmas

met Michèle Weiss

zondag 24 december

Kom op de ochtend van Kerstavond nog even genieten van een moment diepe rust. Michèle begeleid jou twee uur lange in deze R&R Deep.

Wie

Wanneer?

zondag 24 december
van 10.00-12.00 uur

Prijs

€30 euro, 2 beurten of
met onze Holiday Special

Deze eindejaarsperiode schenken we per deelnemer in onze XL lessen €1,- aan Brooddoosnodig.

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

“Vrede brengen in jouw hart is meteen ook vrede brengen in de wereld”.

Relax & Renew is een zeer zachte yogavorm voor ontspanning, rust, het blussen van pijn en stress en het openen van de ademhaling. Tijdens de feestdagen kan je kennismaken met ‘Relax & Renew Deep’.

Ontspanning, goed ademen en rust blijven voorop staan maar er komen yogatechnieken aan bod die jou toelaten om dieper weg te zinken in de ruimte van stilte en eenheid. Denk daarbij aan omgekeerde houdingen, langzame bewegingen, lange ademhalingsoefeningen, Kriya yoga (combinatie van ademen, klank en meditatie) en ‘chanten’ van mantra.

Kan je comfortabel rechtop blijven zitten, sta je open voor het chanten van mantra, het beoefenen van Kriya meditatie en zittende ademhalingsoefeningen, dan is de Relax & Renew Deep ‘qualitytime’ voor jezelf.

Ervaren dat je voorbij het ik-gevoel immer in vrede bent, onveranderlijk en lichtend, is een diep loslaten van mentale en fysieke patronen. Het brengt evenwicht, veerkracht, vreugde en dharma of het zien van de weg van jouw authentieke hart.

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met onze Holiday Special. Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 8 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van onze Holiday Special? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.