Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
intensive

Roll & Release Intensive

met Alexander De Waele

za 9, 16 en 23 maart

We duiken drie namiddagen diep in ons lichaam! 

Wie

Wanneer?

za 9, 16 en 23 maart
van 14.00-16.00 uur

Prijs

€ 90 voor de intensive van drie sessies
€ 35 per losse sessie

Helaas niet mogelijk met beurtenkaart.
Heb je een abonnement? Stuur ons een emailtje voor je kortingscode van 10%!

Tijdens deze intensive word je vakkundig begeleid door Alexander met zijn jarenlange ervaring in 'release' technieken, fucntional movement, vinyasa yoga, yin yoga en krachttraining.

Voor elke spiergroep die we losmaken / masseren met de roll & release technieken, volgt direct een set van stretches op diezelfde spiergroep. Deze benadering garandeert een optimale integratie van flexibiliteit en ontspanning. Ook gaan we dieper in op de 'mio fascia', het weefsel in en rond onze spieren dat aan spanning onderhevig is.

We wisselen af tussen krachtige zelfmassage en gerichte diepte stretches. Met behulp van tennisballen en yogablokken als massagetools, krijg je een ervaring die zowel verlichting als verlenging van de spieren bevordert.

Deze Roll & Release Intensive is toegankelijk voor deelnemers van elk niveau en biedt een krachtige manier om je lichaam te verzorgen, pijn te verlichten en je vitaliteit te herontdekken. Je leert hoe je jezelf kunt bevrijden van spanningen en de mobiliteit van je gewrichten te verbeteren zodat je je opnieuw soepel en energiek kunt voelen. Sluit je aan bij deze verkwikkende ervaring en maak de weg vrij voor een flexibeler en pijnvrij leven!

 

Sessie 1: voeten, enkels en benen 

zaterdag 9 maart van 14.00-16.00 uur

Sessie 2: heupen, buik en onder- en middenrug

zaterdag 16 maart van 14.00-16.00 uur

Sessie 3: bovenrug, borstkas, schouders, nek en hoofd

zaterdag 23 maart van 14.00-16.00 uur

----------

Annulering van workshops en cursussen door de deelnemer kan uitsluitend via e-mail plaatsvinden en is voor het eerst aan de orde als deze Yoga on Call heeft bereikt. Tot één maand voor de aanvangsdatum kan de deelnemer annuleren met terugbetaling van het inschrijfgeld, minus een administratieve kost van 10 euro. Bij annulering tot 8 dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.