Schrijf je helemaal onderaan in op onze kwartaal nieuwsbrief!
intensive

Roll & Release Intensive

met Alexander De Waele

di 26, woe 27 en do 28 december

We duiken drie namiddagen diep in ons lichaam! 

Wie

Wanneer?

di 26, wo 27 en do 28 dec
van 14.00-16.00 uur

Prijs

€ 90 voor de intensive van drie sessies
€ 35 per losse sessie

Tijdens deze intensive word je vakkundig begeleid door Alexander met zijn jarenlange ervaring in 'release' technieken, fucntional movement, vinyasa yoga, yin yoga en krachttraining.

Voor elke spiergroep die we losmaken / masseren met de roll & release technieken, volgt direct een set van stretches op diezelfde spiergroep. Deze benadering garandeert een optimale integratie van flexibiliteit en ontspanning. Ook gaan we dieper in op de 'mio fascia', het weefsel in en rond onze spieren dat aan spanning onderhevig is.

We wisselen af tussen krachtige zelfmassage en gerichte diepte stretches. Met behulp van tennisballen en yogablokken als massagetools, krijg je een ervaring die zowel verlichting als verlenging van de spieren bevordert.

Deze Roll & Release Intensive is toegankelijk voor deelnemers van elk niveau en biedt een krachtige manier om je lichaam te verzorgen, pijn te verlichten en je vitaliteit te herontdekken. Je leert hoe je jezelf kunt bevrijden van spanningen en de mobiliteit van je gewrichten te verbeteren zodat je je opnieuw soepel en energiek kunt voelen. Sluit je aan bij deze verkwikkende ervaring en maak de weg vrij voor een flexibeler en pijnvrij leven!

 

Sessie 1: voeten, enkels en benen 

dinsdag 26 december van 14.00-16.00 uur

Sessie 2: heupen, buik en onder- en middenrug

woensdag 27 december van 14.00-16.00 uur

Sessie 3: bovenrug, borstkas, schouders, nek en hoofd

donderdag 28 december van 14.00-16.00 uur