Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

Samen sterk - Partner Yoga

met Trui

zondag 14 april

In deze speelse en verbindende lange les nodigen we je uit om de yogawereld te ontdekken samen met een partner.

Wanneer?

Zondag 14 april
Van 15u30 tot 17u30

Prijs

€30,- / twee beurten op je beurtenkaart /
inclusief in al onze abommenenten!
Lees hiernaast.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Door middel van duohoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken zul je niet alleen de fysieke voordelen van yoga ervaren, maar ook een diepere verbinding met je partner aangaan. Kom en ontdek de magie van partneryoga terwijl jullie samen lachen, ontspannen en groeien.

We starten de les met een gentle vinyasa flow. We besteden aandacht aan onze schouders en aan houdingen waarin we ons hart openen voor onszelf en elkaar. We werken steeds vanuit focus en concentratie, maar een goeie dosis plezier mag natuurlijk niet ontbreken. We sluiten af met een soundhealing, waarbij de prachtige klanken van de kristallen klankschalen ons volledig tot rust zullen brengen.

Kom je graag met je eigen partner? Schrijf je dan allebei afzonderlijk in voor deze les. Ook zonder partner kan je deelnemen. Dan word je tijdens de les gematcht met een mede-yogi. En wie weet houd je er een fijne (yoga-)vriendschap aan over!

Deze lange les is geschikt voor All Level > voor iedereen met minstens een aantal lessen yoga ervaring.

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 8 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.