Schrijf je helemaal onderaan in op onze kwartaal nieuwsbrief!
yoc zuid > floor

Starten met Ashtanga Yoga - een introductiereeks

met Ulrike

zaterdag 1 t/m 29 oktober

Wil je graag kennismaken met actieve yoga of ben je door Corona (of omwille van andere redenen) je routine kwijt geraakt? Dan is deze intro reeks ideaal om (terug) te starten! Ashtanga Vinyasa Yoga is de meer traditionele vorm van Vinyasa Yoga. Het is ook de meest 'atletische' vorm van yoga. Typerend voor Ashtanga Yoga is de ononderbroken flow van adem en beweging en het beoefenen van telkens een vaste reeks yogahoudingen, de 'Primary Series', of een deel hiervan.
 

Wie

Wanneer?

zaterdag 1 oktober tot en met zaterdag 29 oktober 2022, telkens van 09.30-10.30 uur

Prijs

€70 voor de reeks van vijf lessen, ook mogelijk met je beurtenkaart!

Locatie

YOC Zuid > Floor
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Onze lerares Ulrike neemt je in deze vijf lessen mee op weg en begeleid je in de basisprincipes van Ashtanga Yoga. In deze lessenreeks leer je de zonnegroeten volgens de specifieke aanwijzingen en ‘regels’ die de Ashtanga Traditie rijk is.

Stap voor stap maak je kennis met de 'fundamental poses' van Ashtanga Yoga, een inleiding in de volledige reeks, ook wel Primary Series genoemd.

De asana’s (houdingen) worden in kleine stukjes uiteengezet en vervolgens met inachtneming van jouw unieke lichaamshouding en/of blessure weer opgebouwd. Zo beoefen je op een veilige manier (een variatie van) deze houdingen.

Na deze reeks kun je verder met onze level 1 lessen en binnen afzienbare tijd met de All Levels lessen.

-----------

Deze reeks is geschikt voor complete beginners, voor mensen die opnieuw willen starten én voor alle yogi's die meer verdieping wensen. 

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

* je boekt voor de prijs van 70 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

* je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

* je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

Meer uitleg over Flexkaart / Digikaart vind je hier.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.