Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
yoc zuid > room

Starten met Iyengar Yoga - een beginnersreeks

met Annick Dedecker

start donderdag 20 april

Begin met Iyengar Yoga. Een actieve, maar zeer toegankelijke vorm van Yoga.

Wanneer?

donderdag 20, 27 april en
4, 11 en 25 mei
telkens van 18.30-19.30 uur

Prijs

€70,- voor de reeks

(kan ook met beurtenkaart,
zie hiernaast)

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Wil je graag kennismaken met yoga of ben je je routine kwijt geraakt? Dan is deze beginnersreeks ideaal om (terug) te starten!

Iyengar Yoga is een zeer toegankelijke vorm van Yoga. Waarom? Omdat er voor iedere yogahouding zoveel alternatieven kunnen worden aangereikt, dat er altijd wel een optie is die voor jou past. Kortom we vinden altijd een houding die op jouw lijf geschreven is!

In deze lessen is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Annick dompelt je vijf lessen lang onder in de wondere wereld van de Iyengar Yoga. Je maakt kennis met de basishoudingen en leert gaandeweg jouw mogelijkheden kennen.

Annick beoefent reeds 12 jaar Iyengar Yoga en behaalde na haar driejarige opleiding onder het mentorship van Eva Kamala in 2022 haar Level 1 certificaat. Je bent in goede, ervaren handen!

Deze reeks is geschikt voor complete beginners, voor mensen die opnieuw willen starten én voor alle yogi's die meer verdieping wensen.

-----------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 70 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

Meer uitleg over Flexkaart / Digikaart vind je in Eversports onder 'prijzen' en op de YOC website bij 'studiolessen'.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.