yoc zuid > room

Starten met Iyengar Yoga - een introductiereeks

met Annelies

vrij 16 september t/m 14 oktober

Wil je graag kennismaken met yoga of ben je door Corona (of omwille van andere redenen) je routine kwijt geraakt? Dan is deze intro reeks ideaal om (terug) te starten! Iyengar Yoga is een zeer toegankelijke vorm van Yoga. Waarom? Omdat er voor iedere yogahouding zoveel alternatieven kunnen worden aangereikt, dat er altijd wel een optie is die voor jou past. Kortom we vinden altijd een houding die op jouw lijf geschreven is!

Wie

Wanneer

vrij 16 sept t/m 14 okt 2022
telkens van 09.00-10.00 uur

Prijs

€70 voor de reeks van vijf lessen, ook mogelijk met je beurtenkaart!

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

In deze lessen is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Onze gecertificeerde Iyengar docent Annelies is naast yogadocent ook ergotherapeut en werkt dagelijks met chronische pijnpatiënten in het pijncentrum van AZ Sint Lucas. Je bent in goede handen! Annelies dompelt je vijf lessen lang onder in de wondere wereld van de Iyengar Yoga. Je maakt kennis met de basishoudingen en leert gaandeweg jouw mogelijkheden kennen.

----------

Deze reeks is geschikt voor complete beginners, voor mensen die opnieuw willen starten én voor alle yogi's die meer verdieping wensen.

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

* je boekt voor de prijs van 70 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

* je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

* je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

Meer uitleg over Flexkaart / Digikaart vind je hier.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.