Check de prijzenpagina voor onze nieuwe abonnementen!
yoc zuid > room

Trainingssessie Iyengar Yoga

met Eva Kamala

elke eerste vrijdag van de maand ipv de level 3 les

Elke eerste vrjdag van de maand geven we een 'Trainingssessie Iyengar Yoga'.

Wat is een trainingssessie? De yogahoudingen worden 1 per 1 Iyengar stijl gedaan, met een minimum aan hulpmiddelen en het gebeurt aan een redelijk snel tempo (snel, in de zin van alles achter elkaar, de tijdsduur om houdingen aan te houden, blijft behouden) zodat we een reeks volledig kunnen uitvoeren.

Wanneer?

vrij 7 oktober '22
vrij 2 december '22
vrij 6 januari '23
vrij 3 februari '23
vrij 3 maart '23
vrij 5 mei '23
vrij 2 juni '23
telkens van 10.30-12.30 uur

Prijs

€25,- of 2 beurten op je kaart

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Het gebruik van hulpmiddelen beperken we tot de noodzakelijke dingen, aangepast aan jouw persoonlijke noden. De reeks bestaat uit houdingen van het eerste niveau of het tweede niveau en omvatten alle categorieën zoals staande, zittende, voorwaarts, achterwaarts, omgekeerd, twists... dus er is veel variatie!

De reeks is voor beginners met een redelijke conditie en voor meer gevorderden en zeker voor de leerlingen die het mentorship volgen! De houdingen zijn wisselend van niveau, de uitdaging ligt meer in de juiste uitvoering van de houdingen en het uithoudingsvermogen van 2 uur yoga. Natuurlijk doen we ook een lange savasana!

Je hoeft niet alle houdingen te kunnen, variaties worden aangeboden. Door het tempo is deze sessie niet geschikt als je je menstruatie hebt. Gevorderden die hiermee willen/kunnen omgaan zijn welkom.

Je kunt zo'n sessie zien als een soort evaluatiemoment: welke houdingen heb je reeds onder de knie? Welke kun je goed of minder goed uitvoeren? Over welke heb je veel/weinig kennis? Welke doe je graag, minder graag? Hoe is het gesteld met je fysieke conditie en je fysieke mogelijkheden? Ben je in staat je te concentreren? Pik je correcties snel op? Wat is het effect van zo'n een intensieve reeks op jou, op jouw lichaam?

Voor studenten met ambities om leraar of lerares te worden geeft het een beeld van waar je op dit moment staat in je beoefening en waarin je jezelf zult moeten trainen.

-----------

Deze lange les kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. Je bent welkom om gewoon te komen als je vrije plaatsen ziet.

Ben je liever zeker van je plaats? Reserveer of boek je plaats online via ons lessenrooster: 

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contant of via Payconiq.

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.