yoc zuid > room

Vervolgreeks (starten met) Iyengar Yoga - een verdieping

met Annelies

vrij 18 november t/m 16 december

Heb je vorige reeks 'Starten met Iyengar Yoga' gevolgd? Of wil je graag kennismaken met Iyengar Yoga? Dan is deze reeks voor jou.

Wie

Wanneer

vrij 18 nov t/m 16 dec 2022
telkens van 09.00-10.00 uur

Prijs

€70 voor de reeks van vijf lessen, ook mogelijk met je beurtenkaart!

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Iyengar Yoga leent zich erg goed om met verschillende niveau's te werken binnen dezelfde groep. Dus of je je nu wil verdiepen of juist wil starten, wees welkom!

Iyengar Yoga is een zeer toegankelijke vorm van Yoga. Waarom? Omdat er voor iedere yogahouding zoveel alternatieven kunnen worden aangereikt, dat er altijd wel een optie is die voor jou past. Kortom we vinden altijd een houding die op jouw lijf geschreven is!

In deze lessen is er veel aandacht voor detail, precisie en symmetrie. We maken gebruik van steunelementen als blokken, dekens, bolsters, stoelen, riemen, muurtouwen, etc. Door precisiewerk is het tempo eerder traag, maar niettemin krachtig en energetisch!

Onze gecertificeerde Iyengar docent Annelies is naast yogadocent ook ergotherapeut en werkt dagelijks met chronische pijnpatiënten in het pijncentrum van AZ Sint Lucas. Je bent in goede handen! Annelies dompelt je vijf lessen lang onder in de wondere wereld van de Iyengar Yoga. Je maakt kennis met de (basis)houdingen en leert gaandeweg jouw mogelijkheden kennen.

Deze reeks is geschikt yogi's die meer verdieping wensen, maar ook voor complete beginners.

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 70 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 5 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 5 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vijf stempels op je Flexkaart!

Meer uitleg over Flexkaart / Digikaart vind je in Eversports onder 'prijzen' en op de YOC website bij 'studiolessen'.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

Lessen binnen de reeks kunnen niet ingehaald worden, tenzij er 3 of meer lessen gemist worden wegens medische redenen. Afwezigheden om andere redenen kunnen niet ingehaald worden. Bij inschrijving voor een reeks betaalt men dus telkens voor de volle reeks van 5 lessen.