Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
les met live music

Vinyasa Yoga & Soundhealing

met Diana & Pieter

donderdag 9 mei

Yes! Diana & Pieter zijn terug! Ditmaal met een les Vinyasa Yoga onder begeleiding van live music!

Wie

Wanneer?

donderdag 9 mei van
10.30-12.30 uur

Prijs

€30,- / twee beurten op je beurtenkaart /
inclusief in al onze abommenenten!
Lees hiernaast.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Diana trakteert jullie op sessie Vinyasa Yoga in haar eigen, heerlijk vloeiende stijl en Pieter begeleidt het geheel op de prachtige klanken van zijn vele instrumenten.

De les wordt afgesloten met een muzikale reis, een magische 'soundjourney'. Je maakt kennis met de trillingen van de klankschalen (letterlijk) op jouw lichaam! Verder luister je naar de klanken van instrumenten als de hang, kora en kalimba.

------------------

Deze Lange les is geschikt voor niveau All Levels > Veelzijdige lessen voor iedereen die al een beetje ervaring heeft. Verken je grenzen, maar respecteer je eigen niveau.

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 12 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.