yoc zuid > floor

Workshop Ashtanga Yoga: Half Primary Series

met Sophie

zondag 23 oktober

In deze workshop gaan we dieper in op de voorwaarden voor elke yogahouding, de uitlijning van de houdingen én op 'vinyasa', het 'breathing-movement' systeem waarin we ademhaling en beweging samenbrengen.

Wie

Wanneer

zondag 23 oktober 2022
van 10.30-12.30 uur

Prijs

€25,- of 2 beurten
op je kaart

Er wordt aandacht besteed aan de veelgemaakte fouten tijdens de Ashtanga 'practice' en hoe we deze kunnen voorkomen. Ook leer je de (speciale) transities van de ene in de andere houding.

De houdingen die aan bod komen zijn Uthkatasana, Virabadhrasana A & B, Dandasana, Pascimattanasana A, B & C, Purvattasana, Ardha Baddha Padma Pascimattanasana,Tiryang Mukha Eka Pada Pascimattanasana, Janu sirsasana A, B & C, Maricyasana A, B, C & D en Navasana. Klik HIER voor een overzicht van de Full Primary Series.

Deze workshop is voor iedereen die reeds een 5-tal Ashtanga Level 1 lessen heeft gevolgd!

-----------

Deze workshop kun je volgen voor 2 beurten op je kaart (Flex of Digi) of je betaalt 25 euro voor een losse deelname. De workshop gaat door vanaf 6 deelnemers, door je plaats te boeken/reserveren laat je ons zien dat je komt.

Reserveer of boek je plaats online: 

Reserveer: Je reserveert online tegen een kleine kost en betaalt de les in de studio met je Flexkaart (kartonnen beurtenkaart) of je betaalt ter plaatse contant of via Payconiq.

Boek: Je boekt de les online met een Digikaart of Losse Les. Je plaats is verzekerd en de les reeds betaald. De beurt wordt automatisch 'afgeschreven' van je digitale beurtenkaart. Deze kun je raadplegen in je persoonlijke account van Eversports bij 'Producten en Memberships'.