Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

XL Yin & Yoga Nidra

met Lyza

woensdag 1 mei

Welkom in deze eXtra Lange feestdageditie van een les Yin & Yoga Nidra met Lyza.

Wie

Wanneer

Woensdag 1 mei
Van 10 tot 12 uur

Prijs

€ 30 of twee beurten van je kaart

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Yoga Nidra brengt je in diepe meditatie en ontspanning. Je gaat liggen en laat je meevoeren door de stem van de docent. Een gestructureerde meditatie leidt je naar een bewustzijnstoestand tussen waken en slapen, die je anders enkel bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan drie uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. Een effectieve techniek om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ultieme rust en relaxatie

----------

De blauwe 'Herbronnen - Gentle Level' lessen zijn voor iedereen, zowel beginnende als doorwinterde yogi’s. Herbron in een zachte les die traag is van tempo, met als filosofie: 'stretch the body, relax the mind'. Hier een overzicht van al onze niveau's!

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 12 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.