Check regelmatig onze nieuwe specials!
lange les

XL Yin Yoga & Klankschalen

met Hannah & Trui

vrijdag 24 mei

Laat je onderdompelen in een oase van rust tijdens deze extra lange sessie Yin Yoga begeleid met klankschalen.

Wie

Wanneer?

vrijdag 24 mei
van 19.00-21.00 uur

Prijs

€30,- / twee beurten op je beurtenkaart /
inclusief in al onze abommenenten!
Lees hiernaast.

Locatie

YOC Zuid > Hall
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Tijdens drukke periodes sluipt er, vaak onopgemerkt, stress in het lichaam die zich vast zet in de spieren.

In deze lange les nemen we de tijd om ons hiervan te ontdoen en te onthaasten. Hannah begeleidt je door zachte yin-houdingen die de spanning in het bindweefsel, het weefsel rondom de spieren, losweekt. We focussen op het bevorderen van herstel en het terugvinden van onze mind-body connectie.

Op het einde van de les brengt Trui jullie volledig tot rust tijdens een deugddoende savasana waarbij je je volledig kan overgeven aan een zalige sound healing sessie met kristallen klankschalen.

De Alchemist crystal bowls die gebruikt worden, bestaan voor 99,99% uit puur kwarts kristal en zijn naargelang de schaal gecombineerd met andere elementen zoals edelstenen en mineralen. Dit gecombineerd met hun verschillende diameter en vorm, geeft elke schaal een unieke helende vibratie. Hun pure tonen versterken, en tegelijk verzachten de energie rondom ons. De vibraties dringen diep binnen in zowel ons lichaam als onze geest en zorgen voor een diepe relaxatie.

We verwelkomen je graag tijdens dit moment van rust en overgave.

Hannah & Trui

------------------

Deze Lange les is geschikt voor niveau Gentle Level > voor iedereen, zowel beginnende als doorwinterde yogi’s.

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 12 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.