Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
lange les

Yoga met touwen

met Siel Van Eekert

zondag 2 juni

Yoga met de touwen wordt ook wel 'yoga kurunta' genoemd. Kurunta betekent niet 'touw', zoals je zou verwachten, maar wel 'pop' (in het Sanskriet). Door de touwen op een doeltreffende manier te gebruiken, trekken de touwen je lichaam als een handpop of marionet in de juiste vorm. Hierdoor hoef je minder te focussen op het vasthouden van poses en je kan beter concentreren op de juiste uitlijning en het effect op je mentale staat.

Wanneer?

Zondag 2 juni van 15.30 tot 17.30 uur

Prijs

€30,- / twee beurten op je beurtenkaart /
inclusief in al onze abommenenten!
Lees hiernaast.

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

De touwen kan je gebruiken in alle soorten asana’s. Door te 'twisten' met behulp van de touwen kan je nog dieper gaan in de rotatie en nog beter je buikorganen masseren. In achterwaartse buigingen met touwen gaat er een nieuwe wereld van mogelijkheden open en ervaar je meer ruimte, die je normaal niet ervaart. Door ondersteboven te gaan met ondersteuning of in de touwen kan je alle inversies oefenen met minder energie én is dit enorm herstellend en bijna therapie voor je wervelkolom.

Tijdens deze XL les leer je asana’s (yogahoudingen) vanuit een andere perspectief kennen door te hangen, trekken en werken met de touwen.

-----------

Je kunt deze lange les op volgende manieren boeken:

  • je boekt een losse deelname voor de prijs van 30 euro. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je boekt met 2 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de les is betaald.

  • je meld je aan met één van onze drie abonnementen (Puppy, Up Dog of Warrior). Je plaats is verzekerd, maar neem de annuleringstermijn* in acht (een no-show gaat in mindering van het maandelijkse aantal deelnames of in geval van het Warrior abonnement: kost 10 euro).

  • je ziet (last minute) een vrije plaats? Kom gewoon! Ter plaatse betaal je met je Flexkaart, contant of met Payconiq. Helaas kun je voor lange lessen niet meer reserveren in combinatie met je Flexkaart, dit vanwege een te groot aantal 'no-shows' in het verleden.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De les gaat door bij 6 inschrijvingen. Door je plaats op voorhand te boeken laat je ons zien dat je komt. Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

-----------

*LET OP! Gratis annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de les.

Voor deze lange les kun je tot 12 uur voor aanvang van de les gratis annuleren via 'mijn boekingen' in je persoonlijke account van Eversports. Ben je te laat, dan ben je helaas je inschrijfgeld / gebruikte beurten kwijt.

Maak je gebruik van ons Warrior abonnement? We vragen je om extra zorgvuldig om te springen met je reserveringen! Een no-show in een volzette les kost 10 euro! Op deze manier help je ons, ons ruime aanbod te laten voortbestaan én onze docenten een eerlijke verloning te geven.