Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!
reeks van 2

Yoga voor emotionele stabiliteit & fysiek herstel

met Siel

vrij 26 april & 3 mei

Wanneer neem jij een pauze? Wanneer neem jij een, soms broodnodige, pauze en trakteer je jezelf op rust? Ook in je yogapractice! Menstruerende vrouwen ontvangen van nature maandelijks een herinnering om rust te nemen tijdens de menstruatieweek. Maar wat als je niet (meer) menstrueert als vrouw of als je een man bent? Speciaal daarvoor stelde we deze lange lessen samen: om eens echt de tijd te nemen om je geest en lichaam tot rust te brengen en je spieren en zenuwstelsel te kalmeren.

Wie

Wanneer

Vrijdag 26 april en 3 mei
Van 14.30 - 16.30 uur

Prijs

€ 60 of 4 beurten van je kaart

Locatie

YOC Zuid > Room
Oudescheldestraat 16
9000 Gent

Het lichaam kan niet gescheiden worden van de geest en omgekeerd. Om de een of de ander te helpen, moeten beide worden aangepakt. Met andere woorden: of je nu lichamelijke vermoeidheid of geestelijke onrust, dufheid of gebrek aan helderheid ervaart, door beide aan te pakken, zal je rust en herstel ervaren in hetgeen waar jij nood aan hebt. 

Tijdens de lessen gebruiken we allerhande props (touwen, blokken, bolsters, stoelen) om langer in de houdingen te blijven. Zo kan je de voordelen ontvangen van het vertragen, jezelf toe te staan rustig te worden en de aandacht naar binnen te brengen. Deze duur van de houding zorgt ervoor dat je lichaamscellen kunnen ‘baden’ in de natuurlijk voorkomende chemicaliën die het parasympathische zenuwstelsel vrijgeeft. 

Rustgevende en herstellende houdingen zijn een welkome aanvulling op je yogabeoefening. Iedereen kan om diverse redenen nood hebben aan rustgevende houdingen die focussen op je emotionele en fysieke gezondheid. Denk hierbij aan, het hebben van (jonge) kinderen, stress op het werk, burn-out, depressie, zorg dragen voor anderen, ...

  • Les 1 op 26 april: focus op emotionele stabiliteit 

  • Les 2 op 3 mei: focus op fysiek herstel

-----------

Je kunt deze reeks op volgende manieren boeken/reserveren:

  • je boekt voor de prijs van 60 euro. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je boekt met 4 beurten van je Digikaart. Je plaats is verzekerd, de lessen zijn betaald.

  • je reserveert een plek met 4 beurten van je '10 x reserveringskaart'. Je lessen zijn nog niet betaald, dit doe je bij aanvang van de eerste les met vier stempels op je Flexkaart.

  • heb je een abonnement via domiciliëring bij ons tijdens de volledige duur van de reeks? Dan krijg je 25% korting op de totaalprijs van de reeks! Stuur een e-mailtje naar info@yoga-on-call.be om je kortingscode te ontvangen.

Hier meer uitleg over Flexkaart / Digikaart.

De reeks gaat door bij 6 inschrijvingen. Zeg het voort! Indien niet voldoende deelnemers, krijg je het inschrijfgeld uiteraard integraal terug.

--------

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt tot 7 dagen voor aanvang van de reeks gratis annuleren. Bij annulering tot 2 dagen dagen voor de aanvangsdatum wordt 50% van het totale inschrijfgeld (Flex/Digi: 2 beurten) in rekening gebracht. Bij annulering nadien wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.