Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Mama & Baby Yoga

Ideaal voor: mama's (of papa's) en hun baby van 8 weken tot 9 maanden

Yoga voor mama’s, papa's, oma's, verzorgers en baby's van 8 weken tot 9 maanden oud. Even een moment tijd voor jezelf, sámen met je kindje. Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. De Mama & Baby Yoga wordt gegeven in reeksen van vijf lessen.

Het beoefenen van yoga heeft voordelen voor mensen van alle leeftijden. Een gezonde levensstijl kan dan ook niet vroeg genoeg worden meegegeven. Vanuit dit oogpunt bieden wij yogalessen aan voor de allerjongsten. Kinderen reageren zeer positief op de stimulerende, actieve handelingen. Dit is niet alleen leuk voor baby en ouder, het bevordert ook het gevoel van veiligheid en welzijn bij je baby.

  • Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby.

  • De simpele stretches, houdingen en massages zijn gebaseerd op de basis ideeën van yoga en stimuleren niet alleen het welzijn en de ontwikkeling van je baby, ze helpen ook je eigen flexibiliteit en kracht te verbeteren door eenvoudige postnatale stretches en houdingen.

  • De oefeningen zijn niet alleen voor moeders, ook vaders zijn welkom om deel te nemen! Hoe veel of weinig ervaring je ook met yoga hebt, je zal merken dat je baby je veel kan leren.

Mama & Baby Yoga voor baby’s van 8 weken tot 9 maanden. Voel je vrij om een eigen dekentje of knuffel voor je baby mee te brengen. Voeden en verschonen kan altijd! Soms slaapt je baby zelfs!

We bieden Mama & Baby Yoga enkel aan in reeksen van vijf lessen.

Klik HIER voor de eerstvolgende reeksen die we aanbieden.

We begrijpen dat het leven met een pasgeboren baby niet altijd even voorspelbaar is! Gemiste lessen kunnen om die reden, in overleg met de lerares, ingehaald worden in een volgende reeks. Hou hier rekening mee als je, na je zwangerschapsverlof, terug aan het werk gaat. Er kunnen helaas geen andere tegoeden of terugbetalingen plaatsvinden voor gemiste lessen.

Jouw docenten

Nieuw hier?

Wil je naar de les komen? Fijn! Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Boek een proefles via ons lessenrooster of klik hier rechtsboven even op 'start nu'.