Check onze zomer special! In juli & augustus onbeperkt yoga + toegang tot de videotheek.

Relax & Renew

Ideaal voor: mensen die volledig tot rust en diepe ontspanning willen komen

Even de batterijen opladen! Herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen brengen ons in een diepe ontspanning. We maken gebruik van veel ondersteunend materiaal als kussens, blokken en dekens. Een klein geschenkje voor jezelf aan het einde van een drukke week. Ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere vrouwen!

Kenmerken van Relax & Renew

  • In onze drukke levens nemen we zelden tijd om even uit te rusten (behalve natuurlijk tijdens onze slaap, maar die is ook niet altijd optimaal). Relax & Renew (restoratieve, herstellende) Yoga leert ons te ontspannen en tot diepe en complete rust te komen.

  • We beoefenen eerder passieve yogahoudingen en maken veel gebruik van ondersteunend materiaal zoals kussens, blokken en dekens. We blijven tamelijk lang (5 á 10 minuten) in dezelfde houding. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt de geest stil.

  • De leraar spreekt je doorheen iedere houding. Je wordt geholpen bij de juiste plaatsing van het materiaal om tot diepe ontspanning te komen.

Nieuw hier?

Wil je naar de les komen? Fijn! Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Boek een proefles via ons lessenrooster of klik hier rechtsboven even op 'start nu'.