Dé YOC Vinyasa Yoga Teacher Training '24-'25 > check de specials!

Tiener Yoga

Ideaal voor: tieners tussen 10 en 16 jaar

Yoga voor als je te oud bent voor de Kids Yoga en nog te jong om je thuis te voelen bij de volwassenen. Momenteel bieden we geen vaste lessen Tiener Yoga, maar wél reeksen van vijf lessen. Deze vind je op onze 'specials' pagina. Of ben je op zoek naar een buitenschoolse activiteit voor je klas? Kom een uurtje Yoga doen bij ons! We maken een les op maat.

Momenteel bieden we Tiener Yoga aan in reeksen van vijf lessen. Kijk op onze 'Specials' pagina voor de eerstvolgende reeks. Zie je geen reeks? Stuur ons zeker een mailtje want bij voldoende interesse kunnen we nieuwe reeksen opstarten! Reeksen kunnen al doorgaan vanaf 6 tieners.

Ben je met je klas op zoek naar een buitenschoolse activiteit? Contacteer ons! We geven regelmatig lessen aan groepen scholieren bij ons in de studio. In de namiddagen zijn onze zalen meestal beschikbaar.

Tieneryoga zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd waardoor je sneller en effectiever je dingen kunt doen, zoals bijvoorbeeld je huiswerk. Zo houd je tijd en energie over voor de dingen die jij leuk vindt! Tijdens de lessen wordt je je bewust van de dingen die jou bezig houden en ontdek je eigen kracht en mogelijkheden. Yoga en mediatie helpen je omgaan met de veranderingen die je op relatief korte doormaakt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Tieneryoga doe je samen, gezellig met je leeftijdgenoten!

Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en wordt je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Jouw docenten

Nieuw hier?

Wil je naar de les komen? Fijn! Je kan op eender welk moment tijdens het jaar instromen. Boek een proefles via ons lessenrooster of klik hier rechtsboven even op 'start nu'.